cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Yahoo comments not visible today

ithinktfiam
Making moves

Today, on Yahoo news, the button to go to comments still exists, but I click on it and it goes to a blank space. User comments are not populated. It still works fine on Edge.

Any clue if this is a problem with a Firefox update or coming from Yahoo?

1 ACCEPTED SOLUTION

jscher2000
Leader

Hi All, this could be a Tracking Protection block if Yahoo hosts its comments with a third party that does the same for multiple sites (the third party can engage in cross-site tracking). As a test, turn off Tracking Protection on Yahoo! News. Obviously not ideal because you'll probably see even more ads, but please test and see whether that allows comments to load. To do that, click the shield icon at the left end of the address bar (next to the lock) and click the slider switch to turn off tracking protection. Any difference?

View solution in original post

8 REPLIES 8

ChrisM1
Making moves

The same thing is happening to me today.

jscher2000
Leader

Hi All, this could be a Tracking Protection block if Yahoo hosts its comments with a third party that does the same for multiple sites (the third party can engage in cross-site tracking). As a test, turn off Tracking Protection on Yahoo! News. Obviously not ideal because you'll probably see even more ads, but please test and see whether that allows comments to load. To do that, click the shield icon at the left end of the address bar (next to the lock) and click the slider switch to turn off tracking protection. Any difference?

Yes, that worked. Thank you.

Thank you for testing that. You might be able to make a more precise exception just for the commenting site. This thread has an example of how people were setting that up for Disqus, but I don't know whether Yahoo uses Disqus:

https://old.reddit.com/r/firefox/comments/1cs30e1/openweb_discussion_not_displaying_in_firefox/

Wait! That only worked once. However, on the page it wouldn't let me enter a comment, "failed to publish." When I closed the browser and opened a new one, it shows the shield with a line across it, indicating protection is off, but the comments only show up half the time and I still can't post.

 

Any additional things to try?

 

I looked at a new story, and the comments are in a frame on this URL:

https://openweb.jac.yahoosandbox.com/2.0.0/safeframe.html

If I click "Log in" it takes me to a Yahoo! login page. So it seems I can't test without diving in more deeply than I have time for at the moment.

I guess Yahoo changes how they managed the pages. Thanks for that solution.

No comments loading for me